joc simplu

adun gânduri de bine

Prefer fata-n fata

1 Comment

              Aseara vorbeam cu o colega draga mie pe mess si ajunsesem la un subiect important. Vorbeam despre lucruri de suflet si la un moment dat am simtit nevoia sa o imbratisez. Nu stiam ce cuvinte sa-i mai scriu, dar vroiam sa o iau in brate, sa stie ca-i sunt alaturi. Macar atat. Si in fata n-aveam decat un monitor. M-am simtit ca si cum as fi o pasare fara aripi. Vrea sa zboare, dar nu poate.

              Si la telefon? Sau cu microfon si camera web? Auzi vocea, vezi, dar incomplet, simti emotiile altfel, dar afectiunea exprimata fizic? Limbajul corpului? Lumina din ochi? De-aia imi place sa vorbesc cu oamenii fata-n fata. In special lucruri importante si profunde. Se pierde mult “pe fir” prin mijloacele moderne. Nu contest avantajele in ceea ce priveste distanta, finantele, timpul economisit… Da, spun “multumesc” tehnologiei.

              Si totusi: daca se poate, prefer sa am omul langa mine.

Author: Mimi

Despre mine? Impletesc. Cuvinte, fire, raze, ganduri, imagini si nu numai. Prefer natural si curat.

One thought on “Prefer fata-n fata

  1. si eu… :(( dar uneori, oricat de mult mi-as dori… nu se poate.

    Si atunci, ce sa fac cu cei la care tin, dar cu care pot rade doar cu ajutorul unui mascarici din ala de la mess? ce sa fac daca vreau sa zambesc, daca vreau sa privesc, sa ating, sa incurajez printr-o bataie calda pe umar, daca vreau sa respir verdele parcului sau al muntelui impreuna…

    nu stiu ce sa fac… dar uneori mi-e tare necaz pe toata tehnologia asta. ca daca n-ar fi ea, poate nu ne-am mai lasa amagiti ca am comunicat, ne-am “virtual” privit, ne-am ascultat si ne-am vorbit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s