joc simplu

adun gânduri de bine

Mai bine…?

1 Comment

Daca ar fi sa discutam despre specializare, am auzit urmatoarea intrebare: Cum e mai bine? Sa te axezi pe mai multe directii, dar fara a atinge varful la nici una, sau sa mergi spre o singura tinta, canalizandu-ti toata energia, timpul si banii in directia respectiva, devenind astel cel mai bun? Sunt avantaje si dezavantaje. De exemplu, daca optezi pe prima varianta, asa cum facem majoritatea, exista posibilitatea de a raspunde mai multor cerinte, dar la nivel mediocru. In schimb, daca aleg sa devin cel mai bun pe o anumita ramura, sunt expert care risc sa nu ma pricep sa schimb nici macar un bec, de exemplu, daca activitatea asta nu face parte din sfera mea. Deci: omul care stie s-o faca si pe-aia, si pe-aia, si pe cealalta, sau omul care nu se pricepe la asa multe, dar e as in domeniul lui? Tu ce parere ai?

Advertisements

Author: Mimi

Despre mine? Impletesc. Cuvinte, fire, raze, ganduri, imagini si nu numai. Prefer natural si curat.

One thought on “Mai bine…?

  1. Mai bine sa stii mai multe decat sa fii limitat … De ce sa depinzi de altii cand poti tu insuti sa rezolvi treaba? Ca la inceput o faci nesatisfacator? Asta este, toti au trecut pe acolo insa data viitoare vei sti!
    PS: in alt post intrebai la ce ar alege altii sa renunte: maini, ochi… Tu pana la urma la ce ai renunta si mai ales de ce?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s