joc simplu

adun gânduri de bine

Cu sufletul in buzunar

1 Comment

Imi plac mult buzunarele. Mai mari, sa poti pune de toate in ele. Mai mici, pentru secrete, asa cum ziceam cand eram mica.  Practice, pentru decor, de efect sau pentru amuzament. Bine, nu-mi plac la toate hainele. Dar sunt foarte multumita pentru ca s-au inventat buzunarele.

Cateodata ma simt mai confortabil sa-mi afund mainile in buzunare. Parca ma simt mai putin vulnerabila. De cele mai multe ori le apreciez pentru ca sunt practice.

Am auzit ca obiectele tinute in buzunarele de la spate pot fi furate usor. Bani, telefoane… mai ales in mijloacele de transport in comun.

Si ma gandeam ca ne place sa ne tinem sufletul in buzunar. E mai protejat. Dar ce te faci cand ti-ai pus sufletul in buzunarul de la spate?

Advertisements

Author: Mimi

Despre mine? Impletesc. Cuvinte, fire, raze, ganduri, imagini si nu numai. Prefer natural si curat.

One thought on “Cu sufletul in buzunar

  1. la fel ca si tine(si ca multi altii,presupun)sunt multumita de buzunare! ai zis la un momentdat ca “ce te faci cand ti-ai pus sufletul in buzunarul de la spate?”…presupunand ca te-ai referit la “furat”(ca doar nu ducem lipsa de hoti)…spun doar ca ei nu au cum sa ajunga la el…chiar daca incearca si se straduiesc sa gaseasca ceva…sigur il va gasi cineva care il merita si caruia suntem dispusi sa il dam!asa ca nu ne ramane decat sa asteptam! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s