joc simplu

adun gânduri de bine

Plictis sau nu?

Leave a comment

Atmosfera placuta sau plictis. De cine depinde? Dai vina pe lipsa de organizare? Pe gazda sau pe participanti? Nu ma refer la o situatie anume. Poate fi o simpla intalnire cu oameni, petrecere, eveniment, excursie, orice. Cine animeaza, cine organizeaza, cine se ocupa de restul? Si ce e mai important? Sa fie toate decorurile la linie? Sa se cunoasca toti oamenii intre ei? Sa plece multumiti de atmosfera? Sa plece cu o incarcatura sufleteasca? Sa plece cu burta plina? Si cu ce pret?

Bine; si daca nu-i nimic oficial (si chiar daca este), ce faci ca sa nu te plictisesti? De ce sa dai vina pe altii?  Probabil ai dreptate. Nu poti face nimic sa schimbi situatia?

Vezi ca… te plictisesti singur mai repede decat te plictiseste altul. Pentru ca nu esti obisnuit sa-ti folosesti capul independent sau… Citisem undeva ca plictiseala este asociata cu saracia intelectuala.

Uite o sugestie: cand simti ca te prinde pe la spate un val de… plictis, anihileaza-l rapid: fa ceva in folosul altora, cu un spirit altruist. Efectul… depinde de tine.

Advertisements

Author: Mimi

Despre mine? Impletesc. Cuvinte, fire, raze, ganduri, imagini si nu numai. Prefer natural si curat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s