joc simplu

adun gânduri de bine

Cum să cucerești o fată (ep. 2)

2 Comments

Rămăsesem la internet. Tu o placi pe ea, dar încă nu-i arăți asta. O mai lași puțin să-și pună întrebări. Ea devine din ce în ce mai interesată de conversațiile cu tine, chiar dacă n-ar spune nimănui că ai început să-i atragi atenția.

Și trece o zi, trec  două, trec mai multe…. (a se completa după caz), dar nu foarte multe, pentru că tu ești un tip serios, căruia nu-i place să piardă vremea. Dar nici să ajungă la intriga povestirii fără introducere. Și când a sosit momentul de care vorbeam la finalul episodului 1, atunci trebuie sa mai faci niște pași.

E frumos când reușești să fii așa de spontan, profitând de ocaziile care apar. Dar apreciez că, în același timp, nu te avânți cu capul înainte fără să calculezi eventualele consecințe. Și dacă tot e aniversarea unuia dintre cei mai mari prieteni comuni (și la propriu și la figurat), și dacă tot a făcut ea cea mai mare felicitare pe care a confecționat-o vreodată, și dacă tu ești tare corect și, ca de obicei, vrei să puneți toți bani pentru cheltuielile comune de la aniversări, te-ai trezit că o suni și o întrebi care e partea ta pt felicitare. Șmecherule. Te așteptai să-ți zică: 3,45 ron? Bineînțeles că nu. Și tu, băiat cinstit și corect (după cum am menționat și mai sus), pui mingea la fileu. Auzi la el: ”atunci, dacă zici că felicitarea e din partea ta, vrei să-ți fac cinste cu o pizza din partea mea?”
Între noi fie vorba, ea e puțin mai lentă. Decât tine. Și-i place să ia lucrurile pe îndelete. Deși e cam surprinsă, dar în același timp parcă așteapta (de câțiva ani) o astfel de invitație –  zice da. Primul da.

Fug la pregătit, urmează prima întâlnire. Zăpadă. Mâini înghețate.

           Va urma!

Advertisements

Author: Mimi

Despre mine? Impletesc. Cuvinte, fire, raze, ganduri, imagini si nu numai. Prefer natural si curat.

2 thoughts on “Cum să cucerești o fată (ep. 2)

  1. 🙂 Ne tii in suspans…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s